Latviešu talantīgais mūziķis Intars Busulis soctīklos dalījies ar elpu aizraujošu video

Foto – ekrānuzņēmums

Mūziķis Intars Busulis ir viens no pazīstamākajiem latviešu dziedātājiem Latvijā, viņš arī ir dzimis un audzis talsinieks, un ir savas pilsētas patiess patriots.

Busulis savu mūzikas ceļu sāka kā trombonists un ir spēlējis vairākos džeza ansambļos. Viņš ir bijis grupas “Wet Point” dalībnieks, kā arī spēlējis bigbendā “Mirage Jazz Orchestra”, kas viņam sniedza neatkārtojamu pieredzi un iespēju attīstīt savas muzikālās prasmes.

Busulis atpazīstamību iekaroja, uzvarot vairākos mūzikas konkursos, tostarp “Jaunajā Vilnī” 2005. gadā, kur ieguva starptautisku atpazīstamību. Viņa spēcīgā balss un harizma ātri piesaistīja uzmanību Latvijā un arī ārpus tās robežām.

Foto – ekrānuzņēmums

Busulis ir viens no tiem dziedātājiem, kura dziesmas gan latviešu, gan krievu valodā ir iekarojušas atpazīstamību vairākās valstīs pasaulē. Dažas no viņa vispopulārākajām dziesmām ir: “Miglas rīts”, “Brīvdiena”, “Viss ir iespējams” un daudzas citas.

Lasi vēl: Jaunumi tautā mīlētā komponista Raimonda Paula dzīvē: viņš esot gandarīts

Tāpat Intars Busulis ir precējies un ir četru bērnu tētis. Viņš gan mūziķu aprindās, gan ārpus tām ir pazīstams ar savu enerģisko un pozitīvo attieksmi gan uz skatuves, gan ikdienā, kad viņš sniedz intervija žurnālistiem. Vienmēr uzsvēris, cik ļoti mīl savas mājas, ģimeni un Latviju.

Foto – ekrānuzņēmums

Bet pirms dažām dienām, kādā agrā rudens, miglainā rītā viņš nofilmējis kādu no autoceļiem savos dzimtajos Talsos. Video ir ļoti maģisks un klātesošs. Turklāt tas nav vienkārši video – viņš tam uzlicis kādu dziesmas pavadījumu – katram, kurš to noklausās, ir iespēja atpazīt dziesmu. Vai spēsiet uzminēt, kas tā ir par dziesmu? Jāteic gan, ka šī ir tā reize, kad dziesma un video ir kā radīti viens otram…

Intars Busulis izpilda dziesmu “Miglas rīts”:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment